Sunday, August 31, 2008

Tillbaka till verkligheten

Så är min semester slut. 8 veckors härlig ledighet är till ända. I morgon är det dags att masa sig iväg till jobbet igen och det är utan att jag fasar lite för det. Jag känner mig nämligen inte ett dugg piggare nu än för 8 veckor sen. Snarare så har jag fått tillbaka en del symptom den senaste tiden. Jag har svårt att somna, vaknar om nätterna, fryser och svettas om vartannat, tappar ord, upplever att jag har en stark puls (eller snarare att hjärtat slår hårt).

Jag har försökt att inte göra så mycket de dagar jag har varit hemma själv på semestern, men jag undrar om jag inte har varit tillräckligt slö trots allt. Jag har jobbat en del min min del av antologin som jag har jobbat med i drygt 10 månader och det har iofs krävt viss hjärnverksamhet. Jag har tagit en promenad med stavar varje dag, jag har försökt hålla det till 30 minuter för om jag har gått längre än 40-45 min så har jag kännt att det har dränerat mig på energi allt för mycket.

Det ska bli mycket spännande att se hur det går att vara på jobbet i sex timmar i morgon.

1 comment:

Anonymous said...

Lycka till imorron och den första arbetsveckan! Det suger lite grann i början, men efter en vecka eller två så blir det ett slags normaltillstånd :) .